Tussen 10 en 11 uur haal ik uw hond op, dan vervolg ik mijn route om andere honden op te halen.
Aangekomen bij een uitlaat en/of losloopgebied krijgen de honden een penning aan de halsband met mijn naam en telefoonnummer. Dan zullen we minimaal een uur lang wandelen, rennen en spelen.

Elke hond is anders en ik vind het erg belangrijk dat elke hond krijgt wat hij/zij nodig heeft. De verwachting is dat uw hond tussen 13.30 en 14.30 uur weer thuis zal zijn, maar een exacte tijd kan ik daar niet voor noemen.
Koffie en hondenhaar kan zowel pups als senioren honden meenemen met de wandelingen. Wij beschikken over een middenmaat doggyride, met een draagvermogen van 30 kilogram. Ook is de auto uitgerust met een oploopplank, zodat honden niet hoeven te springen.


Copyright © 2015 by "Ursula Mentjot"  ·  All Rights reserved  ·  E-Mail: info@koffieenhondenhaar.nl  Tel: 06 489 574 32
Uitlaatservice

Bij Koffie en hondenhaar begrijpen we dat niet iedereen in staat is om zijn hond uit te laten of de beweging te geven die uw hond nodig heeft. Desondanks wilt u uw hond toch de beste zorg geven.
Het is ook een prettig te weten dat uw hond niet de hele dag alleen thuis heeft gelegen, maar een heerlijke wandeling heeft gehad.

Bovendien zorgt voldoende beweging en aandacht ervoor dat bepaalde gedragsproblemen in huis, die ontstaan door verveling, voorkomen kunnen worden.
Koffie en hondenhaar, uitlaatservice